image

Hej vänner!
Jag kan ha överlevt en av de jobbigaste veckorna i mannaminne. Som ett brev på posten kom huvudvärken. Den här helgen åker J på grabbhelg och jag har nöjet att vara i det eminenta sällskapet av mig själv. Det är få personer som jag trivs så bra med som mig själv. Vill jag titta på Stolthet och Fördom tretton gånger under helgen så kommer jag inte klaga. Vill jag äta chips till kvällsmat så klagar jag inte. Livet är så väldigt lätt att när jag har mig själv som sällskap.

Kul att Maggan Graaf länkade hit. Det är en av alla de bloggar jag läser regelbundet. Fler som jag följer  ser ni nedan. Det är en blandning av kloka, neurotiska, entreprenöriella, med och utan fötterna på jorden, tyckande tjejer och en kille. Många är inriktade på familjeliv. Sedan är det hela Schulmanklanen som jag följt sedan det var Katrin och Alex. Numera Amanda och Alex. Och Alex har jag rensat bort. Kanske tillfälligt, kanske för alltid.

Korvasbloggen

Cecilia Blankens

Emelie Ohlsson

Fotbollsfrun

Underbara Clara

Ebba von Sydow

Katrin Zytomierska

Amanda Schulman

Hemma hos Schulmans

 Vilka bloggar läser ni? Bloggar ni själva så gör jag som Amanda och Maggan, skriv er adress och fem ord som beskriver dig/bloggen så länkar jag!

Det här blir spännande för det är många som läser bloggen men få som kommenterar, kanske detta lockar…

Posted in Livet
Share this post, let the world know

  • MalinF

    Skoj :) förutom din så läser jag också dessa, minus kanske två plus några till :) Trevlig helg!

  • Karolina

    Vad lustigt att vi läser så lika:) Ha en fin söndag!