image

Hej vänner!

My gosh, vilken chock, min sida blev suspended. Tusen tankar hann fara genom mitt huvud innan jag listade ut vad som hade hänt. Jag fick query overload och om jag visste vad det betydde skulle jag kanske vara lyckligare. Eller inte.

Nu funkar den i alla fall men jag har drabbats av rädsla. Det känns så ömtåligt att min kära blogg bara kan försvinna utan att jag kan påverka det. Tack för alla fina mail och sms om detta spektakel. Det känns skönt att ni är så många som tycker att jag och min blogg är tillräckligt viktig för att höra av er till mig. Det värmer hjärtat!

Nej nu försöker jag hålla rädslan stången och vänder blad som någon en gång sa.

Posted in Livet
Share this post, let the world know

 • Mariehansen

  Hei Karolina!
  Så utrolig fin blogg du har.
  Jeg har et spørsmål til deg som jeg håper du kan hjelpe meg med: Vi er et norsk par som har planer om å gifte oss i Sverige i april 2013. Vi har en venn av familien som er prest og vi vil gjerne ha han som vår prest. Vet du om det er mulig å ha en norsk prest i en svensk kirke?
  Jeg hadde blitt veldig glad for svar.
  Mvh Marie.

 • Karolina

  Hej Marie,
  Tack för berömmet, vad kul att du gillar bloggen!
  Jag har inget svar på rak arm, man jag ska kika runt och så tar vi hjälp av läsarna också.
  Ha en bra dag!

  Karolina

 • http://rosiekollar.blogspot.com/ Rosie

  Hej! Ja jag har saknat dig! Har läst din blogg ett tag men inte kommenterat men när du plötsligt var “borta” så blev jag alldeles chockad och bestämde mig för att jag måste kommentera när jag ser att du är tillbaks. Läser din blogg varje dag och hämtar massor med inspiration för jag och min sambo har bestämt oss efter 12 år tillsammans att gifta oss nästa år!:) Nästan inga vet än så jag smyger lite med det snart kommer jag nog gå ut med det! Så tack för att du är tillbaks och jag återkommer också snart!:)

 • Karolina

  Hej!
  Du kan inte tro vad glad jag blir, tack för din fina kommentar! Vad roligt med det kommande bröllopet, stort grattis och lycka till! Hojta till om du har något speciellt du vill ha hjälp med eller information om som ni inte orkar kolla upp själva. Jag kan behöva lite inspiration nu när vi har gift oss. Ha en riktigt bra dag!

 • Mariehansen

  Tusen takk for svar. Setter stor pris på at du prøver og finne svar. Jeg har prøvd å lete litt selv også, men synes det er veldig vanskelig å finne svar på spørsmålet.
  Ha en fin helg!