Jag satt och tittade på bröllopsbilder och hittade den här. Det var dagen innan bröllopet och hela lokalen, H55,  skulle fixas. När jag är stressad så blir jag extremt fokuserad, jag delegerade som en riktig kommendant. Jag tror svärmor blev lite förvånad över att lilla jag kan vara så styrande. Jag säger inte ledande för den dagen var jag mer styrande. Vi fick hjälp av föräldrar, syskon och vänner och det hela gick i ett höj. Ni ser en glimt av hur lokalen ser ut. Väldigt snygg MEN dåligt städad och väldigt dålig luft. På bröllopsdagen höll vi alla på att smälta i lokalen och fick ha gardinerrna mot sundet stängda. Det förtar inget av upplevelsen så här i efterhand men funderar du på att hyra H55 i Helsingborg kan det vara bra att veta. På bilden ser ni min svenska mamma och min amerikanska mamma.<3


  • Jeanette Andersson86

    Hej! Undrar om du har bilder på hur lokalen såg ut dukad? Såfall om bilder kan mailas till mig, Jeanette.andersson86@gmail.com .. Funderar på att hyra den i sommar