Alltså jag har blivit så hösttrött. När det blir mörkt kl.18 så känns det som att det är dags att gå och lägga sig. När det är mörkt när man vaknar känns det som det enda rätta är att ligga kvar i sängen. Och så jobbigt det har blivit att duscha. Alltså det är en pina varje dag som jag måste tvätta håret. Det tar så lång tid. Och sedan så ska håret blåsas torrt, det tar nära hundra år bara det. Ni hör, ur min mun kommer det mest bara gnäll.

Ont i nacken har jag också, kanske beror det på att jag satt framför datorn till kl.22.30 igår då konkurrensanalys, marknadsplan, affärsplan och kalkyler gick iväg till en rådgivare. Spännande.

Dock är det huset som upptar våra tankar varje dag. Vi pratar om det hela tiden. Vi kan dra oss ur affären fram tom tisdag så jag vågar inte säga något innan dess. Håll bara tummarna för oss.

Hoppas ni har en bra dag!

Posted in Livet
Share this post, let the world know