image

Vilken fredag! Har varit och klippt mig på Studio Viva Nilla i Helsingborg. Varje gång går jag dit med intentionen att nu ska jag klippa en ordentlig bit, men jag fegar alltid ur och tar topparna:)

Nu ska jag träna sedan blir det lyxig tomatsoppa och vitlöksbröd i min ensamhet, en fet godispåse och Idol. Njutning!

Posted in Livet
Share this post, let the world know

  • Caroline

    Var på hotell Gothia Towers i Göteborg igår till idag. På frukostbuffen hade de ett helt eget bord med glutenfria produkter. Har för mig att du tipsade om sånt en gång i tiden/efterfrågade tips… Eller så minns jag fel, då blir detta bonusinformation. Som vegetarian uppskattar man att det redan finns alternativ och att man inte behöver gå och be om det, och sedan vänta 5 minuter längre än alla andra på sin mat. Tänker att det kan vara samma om man inte vill ha gluten. Trevlig helg! :)

  • Caroline

    Och hela den kommentaren uppstod efter att jag läst att du ätit vitlöksbröd. Ibland krävs det inte mycket för att en stalker skall få en anledning att skriva en, förlåt, två kommentarer. :)

  • Karolina

    Men det är ju fantastiskt! Tack för tipset, jag tror det blir en weekend i Göteborg lite längre fram och detta låter ju perfekt!