image

Kära vänner,

Vilken dag! Om besiktningen går som den ska så är vi nu husägare. Det kan ju gå åt pipan fortfarande men köpekontraktet är signerat.

Det är knappt jag vågar hoppas för mycket innan besiktningen, inte heller vågar jag säga så mycket annat än att det är ett hus ganska centralt i ett bra område i Helsingborg, anno 1922, som behöver renoveras. Det finns således en viss risk att bloggen får en viss renovering- och inredningsprägel de närmasta månaderna.

Vi har firat med champagne(tack A & T) och oxfilé(tack kossan) med murkelsås(tack mamma).

Vi är tagna av stunden och får nu räkna 7 oktober 2011 som en dag att komma ihåg. Samtidigt känns det lite som ” hoppsan, vi har visst köpt hus”. Vi hinner förhoppningsvis förstå det hela innan 1 december då vi tillträder.

Posted in Livet
Share this post, let the world know