Jag måste bara visa denna söta dekoration. Massor av små vaser med färgkoordinerade blommor. Plockar man blommorna själv och lånar vaserna så kan det bli riktig billigt. Ni som har hängt med ett tag kommer kanske ihåg att detta var den första varianten som vi hade till vårt bröllop. Det blev små myrsineträd tillslut men detta var en liten dröm jag hade. Inte vi, jag. Tur att det kommer fler festliga tillfällen då man kan använda alla oanvända bröllopsidéer.

Bild: Martha Stewart Weddings


 • Caroline

  Vi körde ju en variant på det här. Köpte vaser på second hand och plockade vitsippor. Blev himla fint på ett vårbröllop och gjorde på något sätt hela dukningen.

 • Karolina

  Det låter så fint, kan verkligen tänka mig det!
  Jag kan inte låta bli att fortsätta drömma om alla fina varianter på dukningar…men jag är ju kanske liiite skadad:)

 • Caroline

  ja det är tur att man gillar att styra upp fester! :)