image

Vi har big news på gång. På onsdag kan jag berätta. Detta blir en cliffhanger av värsta sort men ni får hålla ut. Inga barn, kan jag avslöja direkt.

I övrigt känner jag mig som en urvriden trasa. En sur en. Det är en vanligt förekommande känsla efter event. Jag biter ihop, äter godis och hoppas det snart går över.

Posted in Livet
Share this post, let the world know

 • Caroline

  och här startar den obligatoriska gissningsleken: jag tippar på budgivning på ett hus. Gissa även att ni nu har högst budet och haft det ett litet tag eftersom den andra budgivaren “vill fundera” aka “se om han kan skrapa ihop en slant till, men innerst inne vet ni att nu är det nära och har därför satt en deadline för när säljarna måste bestämma sig….?

  Om detta är helt fel, kan du ju istället passa på att buda på mitt hus, vi behöver sälja fort och vad är en flytt till Vargön när man kan göra en trogen bloggläsare glad? ;)

 • Karolina

  Du är farligt nära! Deadlinen har flyttats fram till fredag:S
  Flytta från Vargön, var ska ni ta vägen?

 • Caroline

  Yes! Man vet att man är en sann tävlingsmänniska när man uppskattar en nästanvinst även om man var den enda som tävlade! :)

  Håller tummarna för er!

  Tanken är att vi skall flytta hela vägen in till Vänersborg! :) Men detta förutsätter att vi får sålt huset. Är en lite skakig marknad i o m Saab här i krokarna så det har varit en chansning redan från start. Det är också därför vi inte vågat köpa något nytt utan ordnat ett mellanting. Skulle det gå i lås blir det fritt fram för mig att återigen komma ut med mitt hemnetknarkande! :)