image

Tre 14 timmarsdagar tog i helgen ut sin rätt. När jag i lördags vaknade till liv kl.11 ville benen knappt bära. Det kändes som fötterna var runda undertill och kroppen tung som bly. Detta till trots lyckades jag på en timme shoppa en klänning, två blusar, en topp och ett linne!

I övrigt har det varit en lugn helg. En födelsedagsmiddag, en promenad och mycket sömn och vila. Men är helgerna alltid så här korta?

Just det! Dekorationerna till bröllop. Köp frigolitkulor ca 5-8cm i diameter(finns på panduro) köp tyg i lämplig färg. Klipp ut rundlar ur tyget, det görs enklast genom att ställa ett glas, ca 7 cm i diameter, upp och ner på tyget. Limma fast rundlarna genom att sätta lim i mitten på den och trycka på den på kulan.

Förstår ni? Det är så svårt att beskriva tillvägagångssätt i text…

Posted in Livet
Share this post, let the world know