image

image

När ska tiden lugna ner sig?

Det är sjukligt så snabbt den går. Jag ser på min stackars blogg och inser att jag inte föder den tillräckligt. Och det är mitt jobb och mitt liv och mitt försök att dra igång mitt företag som ställer till det. Men omväxlande är det i alla fall.

Idag har jag agerat fotograf vid en modeplåtning för ett av bolagen jag har hand om.  Jag har skaffat en ny avtalskund för hotellet jag har hand om, fått 30 mail och planerat ett event för 500 personer på torsdag och fredag för restaurangen jag har hand om. Jag har också varit på en husvisning, handlat och lagat mat.

För hundra år sedan så skulle jag istället ha mjölkat kor, tvättat, lagat mat och tagit hand om fem barn och en karl.

Förresten funderar jag på att sälja våra kyrkodekorationer. Man kan köpa liknande på etsy men jag gjorde våra själva. Frigolitkula med tygrundlar, enformigt och tidskrävande men billigt. Någon som är intresserad eller har någon ide om hur jag kan använda dem?

Posted in Livet
Share this post, let the world know

  • Cecilia

    Fina:D Ha dem som gigantiska julgranskulor kanske:) haha.
    Kan du förklara hur du gjorde dem? Annars är jag kanske intreserad av dem. Vi gifter oss ju o November, ska ha bergerligt vigsel och har fortfarande inte kommit på någon dekoration:S känns som att det är bråttom, ideer mottas gärna eller köpes i form av bollar:D

  • http://vagenmotformen.blogg.se Angelica

    Tänk om en annan hade varit så kreativ :P Köpte helt sonika röda och vita rosor vi och satte i bänkraderna men det blev fint det oxå :)