Det blev ändrade planer igår, vi ställde in salsan. Vi skippar dansen helt den här terminen. Nu är det slutstressat efter alla bröllop, det är dags att sänka tempot och jorda.

Jorda är som att hitta utgångsläget igen, landa på jorden och stå tryggt och stadigt. För mig finns det flera sätt att göra det, behöver jag jorda mitt i veckan så lägger jag mig på J och känner på hans andning och doft. Det får mig att slappna av och fyllas av lugn och välmående, plus att det är så ljuvligt att vara nära. Andra aktiviteter som hjälper mig att jorda är att fiska, plocka svamp eller bara vandra. Och det ska vi göra i helgen.

Tecken på att det är dags att jorda är när vanligtvis roliga aktiviteter inte är så roliga längre. När axlarna sitter vid öronen eller när det känns som jag bara möter J i dörren. Dansen gick från rolig till ett stressmoment som vi nu har eliminerat. Men det är inte helt lätt att skära bort saker, för det är ju det det handlar om. Att prioritera bland alla vanligtvis så roliga aktiviteter. Hur som helst så känns det väldigt skönt att ha tagit beslutet.

Ja, och om jag ska komma med något bröllopsplanerartips så tänk på att det tar energi att ordna en stor fest, man är sliten efteråt och behöver ta hand om sig. Planera in lugn tid. Åk gärna på smekmånad eller lås in er i ett torp. Är ni det minsta lika mig så behövs det.

Vi har förresten flera gifta tjejer som läser bloggen, vad säger ni om tiden efter bröllopet, hur var den? Kände ni av några weddingblues?

 

Posted in Livet
Share this post, let the world know

  • MalinF

    Precis hemkommen från bröllopsresan. Allt med bröllopet och resan gick så himla bra så nu är jag SÅ nöjd och vill bara ha det lugnt och skönt! :) Vill inte heller ha stress och saknar inte att planera & stressa! (Dock har vi lovat någon form av fest för de som inte kunde komma utomlnads så ja.. lite fortsätter vi väl ett tag till då :)) 

  • Karolina

    Välkomna hem! Ni ser ut att ha haft det heelt underbart! I detta väder längtar jag efter en andra honeymoon och Aruba hade passat perfekt efter att ha sett era bilder:)