Teknik ska bara funka.
Eller som min telefon vill skriva den meningen:
Teknik aka bara gunman.

Love it! Det blir så spännande att skicka sms när telefonen skriver syster hatred, istället för syster yster.

Eller när J helt plötsligt byter namn till Kurt. Men hjälp av min telefon alltså.

Har jag någon fin läsare som jobbar på…vad har jag för bolag? Det är den där reklamen men fåret…jobbar du på företaget med får-reklamen så säg till!

Jag har fått en HTC Desire men buggar som heter duga. Alla buggar jag någonsin har läst att den kan ha har den; fotografier försvinner, åäö skriver med stora bokstäver, tangentbordet har efter en uppdatering börjat skriva på engelska och går inte att ställa om, meddelandesidan laddar efter samma uppdatering jättelångsamt, och WordPresswidgeten kan efter samma uppdatering endast med stora svårigheter hämta bilder osv. Eller lab som min telefon skulle säga..

Hjälp. Ett trött hjälp. Snart åker den i backen. Så får jag inte skriva. Tänk så gör den det och så läser försäkringsfolket det. Inte bra.

Posted in Livet
Share this post, let the world know

  • Sandra n -yesterday.papper.fi

    Jag jobbar inte med får-reklamen, men jag har en HTC desire Z… :) jag har också problem med foton som inte vill uppenbara sig, men då brukar jag gå in på kameran och öppna galleriet där, så hittar den bilder igen på tex wordpressappen. Om man klickar i textrutan där man håller på att skriva och får stora åäö, så liksom markeras rutan igen och då brukar de bli små :) prova med det! De andra buggarna har jag inte råkat ut för, så där har jag inga lösningar ;)