Och här ser ni placeringskorten som vi hade på bröllopet. Väldigt snabbt och enkelt att göra själv. Vi hade scrap-papper som var ca 10cm brett  som vi bigade i mitten(så att det skulle bli ett snyggt veck i pappret), vi skrev ut allas namn på A4:a och klippte ut, stansade och fäste med lim-rulle. Jag tror de blev ca 5 cm breda.


 • Emma

  Älskar den stansade kanten som påminner om vackra gamla spetsar och tårtpapper! Vad kallas en sådan stans och var kan man få tag på en sådan?

 • Lina

  Hej Emma!
  Jag vet inte vad den kallas men den kommer från Fiskars. Finns massor av olika varianter och lättast är att se det stansat för att kunna avgöra om det gör sig på trycksakerna. Lite svårt att se när den är i förpackningen.

  Lycka till!

  Karolina

 • Zanna

  Hej, jag undrar var du köpt papper till både inbjudningskorten och programmet. Riktigt fina!!

 • Karolina

  Hej Zanna!
  Allt vårt material inklusive stansen köpte vi på paper eTc i Helsingborg, tror de har en webbshop också. Länk till dem finns i länklistan här på bloggen. Lycka till!