Vilket regnväder vi har i Helsingborg idag. Jag promenerade fem minuter till jobbet med paraply och jag är blöt upp till knäna! Jag önskar mig tre hyrfilmer, min soffa, min kille och en ledig dag. Nu. Släng inte lite godis också för att toppa det hela…

Jag har fått hem min jägare nu. Han fick sig en tjädertupp och det var kul. På sin fina halländska hälsade han mig med att säga att “här kommer din tuppajägare”. Jag tror att han sa det för min skull. De där a:na som hallänningarna klämmer in överallt är så himla charmiga. Jag blir alldeles till mig.

Förresten, jag ska börja i en kör idag tillsammans med min vän T. Vi kom på det i lördags och idag ska vi testa. Det är en kör för dem som inte kan sjunga så det passar mig utmärkt. I alla fall om man ska lyssna på vad min lärare sa till mig i 3:an. Ulla P, hon var inte vidare pedagogisk. Jag sjöng inte förrens jag tog körkort och satt själv i bilen och kunde skråla på bäst jag ville. Nu ska det bli ändring på det.

Och sen börjar vi dansa salsa idag, jag och J. Vi överger standard- och latindanserna som vi dansat i några år och testar salsa. Det ska bli kul. Måndagar fram över blir en rolig start på veckan. Hoppas att du har en fin dag med!

image

Posted in Livet
Share this post, let the world know