image

Jag fortsätter på temat bra saker. Något av det bästa jag gjort för mig själv var att åka till USA som utbytesstudent. Just nu läser jag Ellens blogg som jag hittade via Camilla Läckbergs blogg. I know jag är bloggbesatt, snart kommer listan på alla bloggar jag följer regelbundet. Ellen är utbytesstudent i Kalifornien och det är som att färdas tillbaka i tiden till då jag själv var utbytesstudent 2000/2001. Alla goa upplevelser med pep rallyn, skoltävlingar, tusen quiz i veckan, skoluniform, betyg i procent,  snacks, livet, vännerna osv. Jag var, som ni ser, även med i skolans skyttelag, var annars poserar man med vapen. Jag har fortfarande mina skyttekläder, skor och handskar kvar, det kanske jag ska ta upp igen. Nej det ska jag inte.

Det var goa tider det och att läsa om någon annans upplevelser som ligger så nära mina egna är godis för själen. Som att återuppleva det men slippa gå igenom det. I like.

Posted in Livet
Share this post, let the world know

 • Ellen Ivarson

  Hej! 
  Din kommentar gjorde mig glad och när jag sedan klickade mig in här blev jag JÄTTEglad :) 
  High School är bäst! 

 • MalinF

  Hihi kul att se! Hur blev det skytteklubben? :)

 • Karolina

  Hej Malin!
  Bra fråga:)
  När jag någon av de första veckorna i USA skulle välja mina kurser så valde jag ROTC, en slags militärförberedande kurs. Tror det var för utbytesstudenten som var hos mina värdföräldrar innan mig, hade tyckt att det var kul. Och att tumbling/cheerleading var fullt. Väl när ROTC:n började kom officerare in och frågade väldigt sammanbitet om någon skulle vara med på try outs. När First Sergant Louis tittade rakt på mig och sa att jag skulle testa, så testade jag. Jag var livrädd för honom. Det visade sig att jag var en naturlig talang. I ROTC fick man ha grön uniform en gång i veckan och bli kallad “pickle” av övriga studenter. Riktig geek var man om man var med i ROTC men kul var det.

  Långt utlägg:)

 • MalinF

  Haha coolt :) Roligt minne förstår jag!! Bra att kunna lite olika saker ju! :)