Kära vänner,

Är ni som jag och läser om svältkatastrofen vid Afrikas horn?

Ser bilderna på barnen? Jag saknar ord. Jag gråter inte ens när jag ser bilderna. Jag kan inte förstå att ca 10 miljoner människor drabbats av den värsta svälten på 60 år. Att svälta går inte att förstå. 10 miljoner människor går inte att förstå. Lidandet går inte att förstå. Men jag ser på bilderna att människor lider och jag vill hjälpa till.

Du kan också hjälpa till. Själv har jag skänkt pengar till Unicef och satt upp en banner här till höger på bloggen så att du också kan skänka pengar på ett enkelt sätt. Det finns många organisationer som man kan ge via. Ge via vilken som helst, bara du hjälper till. Jag valde Unicef eftersom jag redan är världsförälder och det var den första organisationen jag kom att tänka på.

Det känns i alla fall lite bättre i hjärtat efter att ha gjort något. Något är bättre än inget.

© Kate Holt/UNICEF

Posted in Livet
Share this post, let the world know