image

Två nya husvisningar idag, och jag måste säga att det känns inte helt hundra att lägga tre miljoner på ett hus som behöver totalrenoveras, dräneras, nytt tak, fixa trädgården, ny fjärrvärmepump och ny el. Inte riktigt prisvärt så att säga.

Husletandet kommer nog pågå i några år så det är lika bra ni förbereder er på hustjat.

Jag tror jag har fått loppor efter vår fisketur i söndags. Jag hittar den ena kliande pupplan efter den andra. En puppla är en pytteliten bubbelbuckla i huden. Alla har inte kommit samtidigt därför misstänker jag loppor. Är det någon som har haft loppor? Inte löss alltså utan loppor, eller vet vad man ska göra åt det? Det kan vara knottbett också som väntar några dagar med att börja klia.

Just det, är inte detta det snyggaste brööllopsbubbelvattnet man kan tänka sig?

Blått och orange är så fint tillsammans och jag gillar den franska liljan. Svårt att prioritera i en bröllopsbudget men sannerligen det lilla extra. Jag förskte få igenom det till vårt bröllop men fick nöja mig med Ramlösa i glasflaska. Och det gick finfint det med.


  • Caroline

    Varning! Hemnetknarkandet kan lätt fortskrida även efter man köpt hus. Tro mig. Nu när vi har ett hus har man ju fått upp ögonen för så mycket mer man inte tänkte på när man köpte detta. (trots att vi blev visare efter den 451:e visningen). Typ som ett bröllop. Det känns som att det mest ultimata bröllopet skulle kunna planeras när man väl gift sig en gång… ;)

    PS. Med “vi” menar jag “jag”. DS