Kära vänner,
Känns det som en god morgon?

Mitt svar är nej. Just idag känns det mer som en icke så god morgon. Jag har vaknat upp förkyld. Det är i sig väldigt tråkigt att vara förkyld men detta gör att jag inte får träffa en underbar liten bebis i veckan. Och som jag har längtat efter att träffa bebisen, mamma och pappan. Pappan träffade jag i helgen men den lilla mamman och den lilla bebisen är ännu okramade. Den lille hade bråttom till världen och med en sådan go´ mamma och pappa kan man i och för sig förstå honom. Nu har den lilla familjen fått komma hem och jag hoppas innerligt att denna förkylning snabbt ger med sig så vi får se dem snart.

Hoppas att ni har en godare dag än jag. Och kanske hoppas jag även att jag ska få en bättre dag än det ser ut just nu. Jag kan ha vaknat på fel sida.

Posted in Livet
Share this post, let the world know