Hörrni, jag har ett antal mindre vackra sidor. Ibland kan jag nästan vara för ärlig. Detta är en sida som J kanske inte riktigt gillar alla gånger.

Igår fick J böter. Eller som han själv sa, hans lunch blev lite väl dyr. Och när det väl kröp fram att det inte var ett felslag i kassan som gjorde det så var min kommentar:

-Haha, äntligen!

Kanske inte så medkännande. Men man ska inte köra för fort. En krock i en hög hastighet är väldigt ofta värre än en krock i en låg hastighet. Hastighetsbegränsningarna finns av en anledning. För min säkerhet. För din säkerhet. För att rädda våra liv, vi jobbar ju trots allt mot en nollvision. Så ja, visst svider det med böter men man kan bara skylla sig själv. Till Js försvar kan sägas att han hade en bra anledning till varför han började axa lite för tidigt, men det var inte en anledning god nog för polisen.

Och denna sida kommer J få dras med hela livet.

Posted in Livet
Share this post, let the world know