Jag har kanske glömt att visa er vår bröllopstårta. Den kommer från Helena Esse på Vanilja och var fantastiskt god. Alltså otroligt god på riktigt. Jag hade inte så stora förhoppningar för tårtor är sällan så goda men den här överträffar allt i tårtväg. Vi valde hallon och caramelmousse i tårtan och den skulle matcha min klänning. Ni ska få se bilden som var inspiration. När jag hittar den. Vanilja har litet dyrare tårtor men de är helt klart värt det. Vi skippade istället desserten och hade chokladdoppade jordgubbar och körsbär till. Det blev både gott och vackert.


 • Caroline

  Ser superfin ut!

 • Cecilia

  Åhh vad fin den var:) tack att man fick se bild på den.
  En fråga bara, vi funderar själva på att ha en sådan tårta som sitter lager på lager på varandra, men undrar, tyckte du att tårtan under varje lager såg förstörd ut?
  Jag vet att man brukar ha en pappaskiva eller något mellan lagerna men tänker ändå att folk blir lite ivriga hihi och bara skär hejvillt och förstör tårtan:P haha e kanske bridezillan i mig som e lite överhispig men tänkte bara fråga…:)

 • Anonymous

  Hej!Någon bridezilla är du inte, du är noggrann och tänker på estetiken, kanonegenskaper att ha! Ärligt talat så har jag ingen aning, jag var så uppe i allt annat att jag inte tänkte på det men du har säkert rätt. Den är nog inte lika fin när man äter upp lager efter lager. Som tur är har alla fotat klart så dags så du slipper se det på bild i alla fall:
  Ha det gott och ursäkta att svaret dröjt!