Ni vet, det är först när man har gjort någon som man kan summera det man upplevt. Vår bröllopsresa var fantastisk men om jag nu ska ge några tips så måste jag uttrycka höjdpunkter och mindre höjdpunkter. Och det känns nästan förbjudet när man talar om resornas resa och med det sagt fortsätter jag…

Vi lämnade Ötztal med 14 plusgrader och körde till Italiens 30 plus. Gardasjön var målet. Det blev sol, bad, åska och ännu mer vila. Vi hörde svenska för första gången på länge. Maten var sådär. Vi hittade ett riktigt guldkorn uppe i bergen och en fin vingård där vi köpte fantastiskt vin. Skulle jag göra om resan så skulle jag lätt stryka Garda, för mycket turister och för tråkig mat. Är det inte konstigt att dålig mat ofta brukar gå hand i hand med mycket turister? Förresten låter det så himla pretto att säga att det var för mycket turister när man själv är turist, men så var det. Vi ville ha lugn och ro, god mat och upplevelser.