Hej kära vänner,
Jag är tillbaka. Fortfarande förkyld men med lite kraft igen. Jag har till och med skurat badrummet med klorin. Lycka!

Jag tänkte berätta om vår bröllopsresa. Vi önskade oss pengar till bröllopsresan i bröllopspresent. Och med kosingen drog vi alltså ut på en roadtrip. Vi packade ihop hastigt och lustigt och tog en första natt på ett ganska skabbigt hotel i Lubeck. Hur sjutton gör man tyskt y? Strunt samma, ni vet vad jag menar.

Därifrån åkte vi vidare till Ötztal i Österrike. Hotellet låg helt ljuvligt med utsikt över bergen, det hade pool, ett litet spa och man fick ett eget bord. Det var magiskt vackert. Vi vandrade, fiskade och vilade. Vi var trötta och behövde lugnet.


  • Cecilia

    Åhh vad kul att se mer från bröllopet:-D
    Jag undrar om vi skulle kunna få se bröllopstårtan sen någon gång om möjlighet finns?:-)