Igår kväll var alltså våra goa vänner Tessan och Simon på kräftkalas hos oss. En stillsam men ack så mysig fest. För er som inte vet det så hade vi bröllop i två dagar. Den tredje skippade vi för jag ville ligga i sängen med J på söndagsmorgonen.

Hur som helst. Dagen före vårt bröllop så träffades vi allihopa kl.19 för att bekanta oss med varandra. Tessan och Simon fick den stora äran att vara lekledare. I vanliga fall kallar de sig processledare och tar betalt för sina tjänster men dagen till ära så ställde de upp för oss. Vi höll till i kärnanparken i Helsingborg och körde några teambuilding lekar eller egentligen bara isbrytare. Vi var för stor grupp med för kort om tid för att kunna göra något annat. Dock tjänade det sitt syfte. Vi bröt isen och hade väldigt roligt innan vi tillsammans gick till Helsing för en räkmacka och ett glas vitt. Maten fick alla betala själva. På vår bröllopshemsida kan ni läsa om hur vi formulerade oss. Här ser ni några bilder från kvällen, jag tror vi var 56 personer på fredagen och 76 på lördagen, eller något sådant.

Sådan fin bild på mig och J. Min man är så snygg och min min obetalbar. Undrar vad som hände just då. Kanske var det J som släppt väder.

Och just det, det var så himla skönt att träffas och prata om bröllopet igår. Det värmer hjärtat så gott att få höra att gästerna har tyckt om festen:).

Posted in Livet
Share this post, let the world know

  • Malin F

    Vad kul att även få se er fina bröllopshemsida! :) å tårtan i inlägget ovan var jättefin :) Ha det så fint! Hälsningar från aruba :)