Hej mina vänner!

Nu har vi kommit ut på den Tocanska landsbyggden och har lite problem med uppkopplingen och således uppdateringen av bloggen. Om ni vill ha honerymoontips efter detta så kan jag vara er guide. Vi bor på en gammal gård, en villa mitt i en olivlund, med säkert 4 meter i takhöjd. Det är som att man kan känna historen i husets väggar, vi fantiserar om vilka som bott här och vad de gjort. Det ni ser är utsikten från vårt rum och vårt rum. Tydligen är det grannfrun som lagar mat här och till dessert åt vi en honungsparfait som inte var av denna värld. Jag ska få med mig en burk honung hem och den skall jag vakta med mitt liv. För övrigt dricker vi mycket vin. Det ena är godare än det andra. Vingårdar besöker vi också. Vår bröllopsresa är som en sällsam dröm och vi är så nöjda med vårt val.