Tack alla och hela världen för alla lyckönskningar!

Jag och J är höga på kärlek efter vår fantastiska bröllopshelg. Det går knappt att beskriva med ord hur underbart det känns. Men jag ska försöka.

Det känns som vi har varit med om en helt unik upplevelse, det känns som jag var den vackraste bruden i världen, som jag gifte mig med den bästa och stiligaste mannen i världen, som vi tog de bästa bröllopsfotografierna i historien, som vi hade de trevligaste bröllopsgästerna på vår bröllopsfest, som att ingen någonsin har haft en sådan rolig bröllopsfest med så fina tal.

Jag hoppas att alla brudpar känner likadant. Klicka på bilden så ser ni hur fina vi var.

Posted in Livet
Share this post, let the world know

 • Malin F

  Men gud vad fina ni är!!! Jättefin stilren klänning med coola detaljer! :) Så himla kul att se och vad roligt att höra att ni verkar ha haft en fantastisk dag! Många lyckönskningar! :)

 • Karin

  Vilket fint brudpar ni var! Det är precis som du beskriver det som man vill känna när man gifter sig! Vi gifte oss helgen innan, den 2:a juli och det var också helt fantastiskt! Precis som du beskriver det… :-)  Stort grattis!

 • Syssling Maria

  Stort grattis Lina. Träffade Sofia för en vecka sen och hon berättade att du skulle gifta dig samt om din blogg :) Tittade även på mammsens bilder på FB. Ni är så fina.
  Stort grattis till er båda.
  Massor av kramar,
  Syssling Maria i V-ås

 • Lina

  Tack Maria! Hälsa hela familjen, kram!

 • Lina

  Tack Malin! Det känns så underbart lyckat så här efteråt. Vi njöt så mycket vi bara kunde:)