image

Jag försöker rapportera om vad som rör sig i en bruds huvud dagarna innan bröllopet. Eller mitt huvud så ingen börjar undra vilken random brud detta kan röra sig om.

Vi gjorde ett bröllopsryck i morse och nu är det fin ordning hemma. Om man bortser från 8 flak öl och massor med kassar som antingen ska till festlokalen eller hotellet. Vi fick tag i prästen och har fixat andra detaljer som ni så småningom ska få se.

Med det gjort så förhandlade jag till mig en timme i solen och det är där jag är nu. Jag jobbar på bröllpsbrännan. Hur jag än har försökt så ser jag blek och sliten ut men jag försöker råda bot på det. Och det är här mina solbryderier börjar. Hur länge kan jag ligga utan att bränna mig? Tog jag spf 15 i ansiktet i morse eller tog jag vanlig fuktighetscreme? Om jag smörjer mig med spf10 kommer jag få färg idag eller kommer jag in lika blek som när jag gick?

Frågorna är många och att bry mig om extremt onödiga detaljer är mitt sätt att hantera stressen. Och det går bra.


  • Malin F

    Tycker det låter som ni har det mesta under kontroll nu! Så spännande det ska bli att se foto i efterhand!! :)