image

image

image

Igår så pratade jag och J om vår bröllopsresa och funderade på vad vi skulle hitta på. Billig sistaminutenresa till något charterparadis, utvald favorit med Limetravel eller roadtrip i Europa?

Vad ville vi och vad behövde vi? Vila-och-slippa-tänka-semester eller äventyr?

Vi kunde inte bestämma oss. Att det var vår bröllopsresa gav oss lite prestationsångest. Vi bestämde oss för att kolla hur vi kunde lägga upp en eventuell roadtrip. Det var bara ett problem, sviterna efter migränen gjorde att jag inte kunde se på datorskärmen. J fick leta på datorn och jag fick kolla i en kartbok. Efter någon timme var vi lyriska och hade bestämt oss, vår honeymoon skulle bli en lyxig roadtrip.

När klockan närmade sig 16 sa J att vi borde sticka redan till kvällen för att slippa 13 timmar i bilen dag 1. Sagt och gjort, en gps-app laddades ned till telefonen, vi packade, köpte glutenfritt bröd och gav oss iväg, kl.21. Kl.01.33 var vi framme i Lubeck på det förbokade hotellet. Kl. 06 ringde klockan och sen bar det av igen.

Nu sitter vi här på vägarna och jag undrar om J valde roadtrip för att slippa vara ifrån sin älskade bil. Det finns ingen måtta på hur många finesser som skall visas och berömmas, och vilken särdeles tur det var att vi köpte sportstolar och alcantraklädsel, utan det hade vi tydligen varit rökta på den här resan. Good to know.

Posted in Livet
Share this post, let the world know

  • Blajblaj

    Sportstolar, alcantaraklädsel, ny GPS-app till telefonen, ny fru = a wonderful Life! Rock on Johan!