image

image

image

Vi har en underbar citronlund utanför vårt fönster och här älskar folk citron. Man pressar det över sitt kött och man häver i sådana mängder i glassen att hela munnen snurper ihop när man äter den. Nu har jag förresten hittat en glassbutik som har en innehållsförteckning vilket betyder att jag vågar äta gelato.


  • Malin Anderbrink

    Hej,
    Vilken mysig bröllopsresa ni verkar haft! Jag och min fästman tänkte också åka på honeymoon i Italien (vi ska även gifta oss där) och jag letar för fullt efter platser/hotell/vingårdar etc. som vi inte får missa så om du vill tipsa om något är det väl mottaget.
    Hälsningar Malin

  • Lina

    Hej Malin! Vad kul att du skriver och vad spännande med giftemål i Italien! Jag ska göra ett litet inlägg här på bloggen med mina favoriter i Italien, eller helga honeymoonen blir det nog. Välkommen hit! /Lina