Nu mina kära vänner är det dags för bröllopet. Jag har inte fått så många bilder än men jag har nog för att ge er en liten inblick i vår stora dag och dagarna innan. Jag tror ni vet att vi började vår semester första juli och de dagarna fram till den 9:e juli var fulla av bröllopsförberedelser. På onsdagen innan bröllopet k0m min kära kusin med tre barn. Ett av barnen, Lisa, var vår solist. På kvällen övade hon tillsammans med kyrkomusikern och violinisten i kyrkan. Vi satt rörda till tårar i kyrkbänkarna och bara njöt. Det var ljuvligt. På kvällen grillade vi hos oss och hade en mysig kväll tillsammans.

På torsdagen fick vi tillgång till vår lokal och vi satte alla bord rätt redan då. På torsdag kväll kom både mina och J:s föräldrar, mina systrar och amerikanska föräldrar, vi åt en god middag ute och när middagen var avklarad gick vi hem och tryckte våra vigselprogram, ca.00 på natten. Det var många sena kvällar veckan innan bröllopet.

På fredagen samlade vi all familj i lokalen och Uberbröllopscoachen Lina tog vid, jag tror nästan svärmor blev lite chockad av mitt projektlederi. Jag höll mig lugn hela tiden men pekade med hela handen. Jag var otroligt specifik med detaljutförandet. Allt skulle vara snyggt och det blev det. Det blev faktiskt snyggare  än vad vi någonsin drömt om. Lokalen var färdigdukad och dekorerad vid 16, då åkte vi hem, packade och checkade in på Hotel Helsingborg.

Jag vet inte om jag har berättat det men vi hade bröllop i dagarna två.Kl.19 på fredagen den 8 juli möttes 56 av våra 76 bröllopsgäster upp för aktiviteter och middag. Aktivitets ledare var våra vänner Tessan och Simon och det blev så lyckat. Vår tanke var att bryta isen mellan alla som inte tidigare träffats och också för oss att få möta alla dagen innan. Att slippa få känslostormen i kyrkan, det är överväldigande att se hur många fina vänner och släktingar som väljer att dela er stora dag. Det är så många som gör så mycket för att få dela dagen med er, långa resor, dyra övernattningar osv. Det blev några tårar även på fredagen.