Hej vänner!
Hur mår ni?
Vad vi gör två dagar innan bröllopet?

Vi vaknade vid niotiden och såg sletna ut. Riktigt sletna utan någon egentlig anledning. Möjligtvis var det för att jag härjade i sömnen inatt. Vi har tagit en lång powerwalk utan så mycket power och ätit frukost. Jag har lämnat in brudklänningen på strykning. Jag har fått låna ett specialstrykjärn för att kunna stryka den själv men jag hinner inte. Det är nog med saker att göra ändå.

Jag har betalt bröllopstårtan.

Jag har försökt nå prästen för att stämma av vissa detaljer. Präster måste ha det väldigt hektiskt. Många som ska döpas, vigas och begravas och tas om hand i sin sorg eller glädje. Just nu undrar vi hur vi ska veta när vi ska gå in i kyrkan, om någon ska hålla upp dörrarna för oss och var vi tar vägen när vi är klara. Det är på den nivån. Vi är inte alltid logiska i allt vi gör längre. Vi är långt gångna i vårt bröllopsdelirium men vi har kul ändå.

Men mest av allt handlar allt om vädret. Det har gått från regn, till sol, till regn, till moln och nu sol igen den 9 juli. Men dagarna bredvid ser si och så ut. Vi har dock några saker som talar för fint väder. Emelie Ohlsson, vår fotograf har bara haft regn på två bröllop av ca 70st. Bra väderkarma. Sedan har vi J, hans mamma säger alltid “troll har tur” och det är J´s ledord och av någon anledning har han alltid tur. Så jag väljer att lita på att det smittar av sig på mig, jag är inte född med tur men jag är ju heller inget troll.


  • Malin F

    Håller tummarna för vädret!! :)