image

Jag måste säga att vi har det underbart bra. Nu leter vi vin till bröllopsmenyn. Jag råkar inte ha en sommelier som läser bloggen?

Det hade behövts. Detta letande gör att varje dag blir en ny vinprovsmakning. Snart har vi testat så många flaskor att vi kunde köpt betydligt dyrare flaskor till hela sällskapet.

Vi har så mycket flaskor hemma att vi behöver ha en bjudning för att tömma dem. Tur har vi, för imorgon kommer min gymnasiekompis Sofia på besök och hon dricker vin ibland. På torsdag har vi Tessan och Simon som kommer och även de dricker vin ibland. Och sen har vi Tobbe och Amalia som kommer på lördag och eftersom Amalia är gravid får Tobbe dricka för två. Nej, så klart, men det var kul att skriva.

Vi lider av lördag-hela-veckansyndrom. Det lider jag gärna av.

Jag har fått en jättestor röd finne på axeln, hoppas den försvinner till bröllopet.

Jag och J håller på så hela tiden “oj, du har fått lite torra läppar, hoppas det försvinner till bröllopet”, ” du är lite röd kring ögonen, hoppas det försvinner till bröllopet”.

Allt relateras till bröllopet, då är det skönt att höra att det finns ett liv efter bröllopet också. Tack för påminnelsen Caroline:)

Posted in Livet
Share this post, let the world know