image

1. Att alla släktingar och vänner lever och mår bra.

2. Att J och jag kan njuta på bröllopsdagen

3. Att vi har delegerat och planerat så bra att vi inte behöver tänka på något den dagen.

4. Att våra vänner och släktingar har kul tillsammans.

5. Att jag vaknar upp utan migrän, mensvärk eller rött öga. Och utan vaglar i ögonen, bölder på kroppen, med nackspärr eller ryggskott. Det är kanske lättare att säga i fin fysisk form än att rabbla upp alla fysiska saker som kan utvecklas i och på kroppen under 24 timmar. I fin fysisk form alltså.

6. Fred på jorden. Kommer egentligen högst upp alla dagar. Även på min bröllopsdag.

7. Att det mesta klaffar. Det är egentligen inget som kan gå fel den dagen för jag kan inte tänka mig en bättre skara människor att tackla bekymmer med än med hela vår familj och alla vänner. Oj, det är ju verkligen sant!

8. Om vädret var okej skulle jag också vara glad, alltså inga stormar, då är det okej med mig. Ganska låga krav just på den punkten.