image

Idag är vi nyförlösta. Bröllopsförlösta. Lite som en förstoppning som släppt. Ursäkta liknelsen, min kiss-och-bajshumor har visst aldrig gått över.

Idag har vi beställt trycksaker, räknat på bröllopsalkoholen, mailat kocken, beställt bord och bar, gjort kyrkodekorationer och spikat vissa bröllopsdetaljer. Och inte minst, provkört nya bilen. Det finns visst ingen gräns för hur många gånger man kan provköra bilen. Det finns heller ingen gräns för hur ofta man kan föra bilen på tal. Det finns inte ett enda samtalsämne som inte bilen passar in i.

Vi satt i sex timmar med bröllopsfix och nu känner jag mig hundra kilo lättare. J erkände faktiskt att det var lite mer jobb med alkoholkalkylen än han trott (äntligen fick jag lite cred för att jag driver på bröllopsplaneringen som den bröllopsgeneral jag är).

Jag har även mentalt förberett familjen på vad som kommer hända under bröllopshelgen. Kort och gott en mycket produktiv dag. Imorgon blir det fiske kl. 06.30, så nu säger jag återigen god natt. Bilden är från vår festlokal H55 paviljongen i Helsingborg. Det kommer bli så bra!