image

Är det verkligen en bra idé att byta hudkräm 12 dagar innan bröllopet? Tänk om jag får utslag i hela ansiktet

Ska J få en morgongåva? Jag kommer bara på presenter i 8-10 000kr klassen. Vad kan jag hitta som är mer rimligt?

Ska jag boka pedikyr eller ska jag ta hand om fötterna själv?

Vem bryr sig om mina fötter på bröllopet?!

Var tar hela kvällarna vägen? Nu är det dags att sova igen…


  • Caroline

    Jag hade bokat pedikyr till efter bröllopet istället: efter allt dansande kan det vara gött med en fotbehandling, även om man innan bröllopet inte kan tänka sig att det kommer finnas ett liv efter bröllopet :)

    Om han är en whiskeykille tycker jag att whiskey funkar bra. Morgongåvedelen i whiskeypresenten kanske snarare kan vara en sådan där superfin (tycker jag iaf) glaskork från orrefors… Lite lagom. Kostar 300 spänn och finns på bland annat cervera.

    Skall man spendera lite mer pengar tycker jag att en spa-övernattning funkar super som morgongåva. Upplevelser är alltid ett vinnande koncept (iaf om man ge mig presenter), och som sagt, tro det eller ej, det kommer ett liv efter bröllopet ;)

    Jag hade inte bytt hudkräm. Sedan säger ju hudterapeuter att det tar 4 veckor innan man ser nåon effekt av ett byte och då spelar det ju egentligen ingen roll. KRAM