image

God förmiddag kära vänner!

Jag fick precis en fin kommentar från en bloggläsare som gjorde mig så glad. På senare tid har jag börjat få kommentarer från bekanta, bekantas syskon, gamla vänner och nya vänner, samarbetspartners och trogna bloggläsare. Jag vill bara att ni ska veta att det verkligen värmer att få respons. Tack alla och speciellt tack till Caroline, Cecilia, Sandra, Karin, Amalia, Lollo, Maria, Angelica, Angela, Anna, Veronica och Cecilia. Ni förgyller min dag genom era kommentarer.

Jag tänkte bjuda på ett lite mer professionellt inlägg idag. Vi får se hur det blir med det. I takt med att bröllopet närmar sig(tre veckor imorgon!) så har bloggen handlat mer och mer om små detaljer än om helheten. Min bröllopsstress har lyst igenom och det kan ni nog räkna med att den kommer fortsätta göra fram till dagen B.

Attans nu måste jag rusa, dags för naprapatbesök, det får bli ett professionellt inlägg längre fram eller en annan dag:). Ha en ljuvlig dag!

Posted in Livet
Share this post, let the world know