image

Är det någon som läser Svenska Kyrkans tidning Amos?

Den lämnar mig alltid “omruskad”. Djupa tankar om livet, lidandet i världen och livsöden.

Just den här gången var det en krönika som fick mig att fundera. En femåring skrattar ca 400gången på en dag. Vi vuxna ett femtontal. Skrämmande eller hur! Hur lever vi egentligen? Varför gör vi inget åt det?

Idag har jag en sådan stressig dag att jag inte har en susning om hur jag ska ta mig igenom den. Men alldeles strax är dagen slut och det har på något sätt gått ändå, och det är ju alltid en trygghet.

Sedan kommer tankarna på efter bröllopet. Vad ska jag och J göra med vår tid efter den 9 juli? Och tar bröllopsplaneringen verkligen så mycket tid? Kommer jag drabbas av bröllopsblues efteråt?

Ja, det enda jag vet säkert är att tiden rusar mot vårt bröllop och hur det känns efteråt kommer tiden utvisa. Den som lever får se helt enkelt.

Posted in Livet
Share this post, let the world know