image

Hej vänner!

Det har egentligen varit en hyfsad dag idag men det känns som en skitdag. Jag börjar alltid tänka på döden när jag har pms. På allvar och med stor empati tänker jag mig in i hur tråkigt det skulle vara om jag dog just nu när livet ska börja. Eller så tänker jag på hur olevbart det skulle vara om det hände någon närstående något. Så står jag där vid spisen, handfatet eller datorn och bölar. Och bölar och bölar. Jag verkligen känner efter hur fruktansvärt det skulle vara. Jag har så väldigt svårt att låta bli de tankarna ibland.

Jag brukar alltid tänka att om jag tänker eller känner något, så måste fler människor tänka eller känna likadant, och i så fall är det normalt. Men hälsosamt behöver det för den delen inte vara.

För att krydda gråtkalaset lite så tittade jag på Livet på BB och gjorde kyrkodekorationer. En mycket lyckad kombo. J fick permission från mitt humör och besökte en kompis. Det är han värd. Jag menar just nu vill till och med jag slippa mig själv…Hoppas han har choklad med sig när han kommer hem, annars kan det bli liv i luckan. Jag fick inte riktigt tillräckligt från Sofies Chokladbutik när jag var där. Där pratar vi kärlek i en pralin. Mmmm.

I natt väckte jag J med att energiskt leta efter vita brudskor under hans kudde. Han lyfte snällt på huvudet. Sen tände jag lampan och letade lite på golvet, men vi hade visst inga skor där heller. Tog en tur till badrummet och sedan somnade jag om.

Lite senare på natten vaknade jag av att J snabbt sträckte sig över mig och började rota runt i lakanen. Enligt honom skulle jag vara på väg att tappa hans telefon i golvet, vilket jag dementerade. Motsträvigt kollade han sitt nattduksbord. Gissa vad som låg där. Hans telefon på laddning.

Ja så har vi det. Mycket action i sängkammaren.

Inbjudningskortet gillade ni. Kul! Det är Dennis på Dalugo som har gjort den speciellt till Musikhjälpenbrudparet. Vill ni ha kontaktuppgifter till honom så säg bara till. Jag fixar!

Posted in Livet
Share this post, let the world know