image

Ligger nu äntligen i sängen efter en lång men härlig dag. Dagen har innefattat genomgång av bröllopet med vår toastmaster, lekparksbesök, brudskoletning på Freeport i Kungsbacka, sista brudklänningsprovningen(!), lunch med fina vännerna Anders och Lisa, middag med svärförädrarna, städning av bil som skall säljas, telefonfirning av min pappa som fyller år m.m..

Det har varit en underbar men intensiv långhelg med en hel del bröllopsfix. Det kändes välbehövligt och speciellt klänningsprovandet gjorde mig lugn.

Just det, bröllopsnattstipset, det lät smaskigt va? Så farligt är det inte. Utanför Västerås, på Mälaren guppar ett annorlunda hotellrum som mycket väl kan lämpa sig för bröllopsnatten. Utter In heter hotellet och är ett betongrum nedsänkt i Mälaren med fönster ut i det bruna vattnet. Vi seglade förbi det i helgen. Vore häftigt att prova!