image

Jag och J har förträngt det där med bröllopsresa. Vi måste ha gjort det ganska effektivt eftersom vi fortfarande, tre veckor innan bröllopet inte har en resa bokad.

Men idag har det blivit ändring på det hela. Jag gick in på Lime Travel i Helsingborg. Och det borde jag gjort för länge sedan! Vilket bemötande och vilken service! Vi kommer få en toppenresa. Äntligen vågar jag drömma om blå hav, privat jacuzzi och vita stränder.

Jag kom just på varför vi förträngt bröllopsresan. Vi gick in på en annan resebyrå i Helsingborg, glada och upprymda inför möjligheten till en romantisk resa. Vad vi fick? (Tänk er skånsk dialek)” ja, det finns inget jag kan rekommendera, det finns ju så mycket”.

Damen kollade knappt upp från datorn i den folktomma lokalen. Där har vi anledningen till att vi förträngt bröllopsresan, men nu blir det andra bullar!