image

Nu har vi kommit till bordplaceringen till bröllopet.

Det är riktigt roligt att försöka para ihop människor man tror kan ha kul ihop. Vi skrev alla namn på små post-its och började para ihop dem bord för bord. Det gör det enkelt att flytta runt och testa olika varianter.

Någon som använt något bordsplaceringsprogram?

Ursäkta, detta måste vara det tråkigaste inlägget jag har skrivit. Lite som ett recept fast ännu tråkigare, för i recept kan man föreställa sig smaker och vara nyfiken på hur maten kommer bli. Men i detta inlägg finns ingen nyfikenhet. Resultatet är egentligen inte så spännande för er som läser och då blir ju inte själva receptet det heller. Lite som ett recept utan bild, tryckt på riktigt tradigt papper i svartvitt.

Och denna liknelse kryddar ju inte heller till det, men nu vet ni i alla fall, att jag vet att inlägget är tråkigt. Ja, med det är det bäst att jag säger god natt. God natt.

Posted in Livet
Share this post, let the world know

  • Karin

    Tycker väl inte inlägget var så tråkigt, att skriva namnen på post-itlappar var smart, då sitter de i alla fall fast på underlaget… ;-) Vi har inte ens börjat med bordsplaceringen och har TVÅ veckor kvar till bröllopet imorrn!