Ikväll går filmen PS I love you. Om du kombinera filmen med PMS så kommer du se ut som en vattenskadad barbamamma imorgon. Det är två timmar jämnt tårflöde som du kan vänta dig om du ska se den. Har du inte sett den kan du sluta läsa nu. 

Jennifer Garner förlorar sin livskamrat. Eller inte Jennifer utan den roll hon spelar. Precis när livet ska börja så dör han. Av bara det kan man börja gråta. Men han börjar skicka brev till henne, alltså han förberedde det innan han dog. Meddelanden om hur hon ska leva vidare, ta sig ut, gå vidare. Jag börjar gråta bara jag tänker på det. En hemsk film. Fruktansvärd.

Posted in Livet
Share this post, let the world know

  • Cecilia

    Hej! Håller med att det är en sorglig film! Men det är ju Hillary Swank som spelar huvudrollen. Jennifer Garner är vad jag vet inte ens med i filmen?? /Cecilia (josses lillasyster)

  • Karolina

    Hej Cecilia!
    Vad kul att du läser bloggen:)
    Det har du säkert rätt i, jag blandar alltid ihop dem. Jag lider av någon form av dyslexi när det kommer till mörka Hollywoodskönheter:)