image

Jag ska berätta en liten anekdot för er. Den är väldigt liten och handlar om J och säkerligen några män med honom. Kanske en och annan kvinna också. Vid närmare efter tanke nej.

J flög till Ryssland i onsdags. Han kommer att befinna sig öster om Uralbergen till på fredag. Förra söndagen sa han att han saknade kallingar och strumpor till resan. Jobbigt läge eftersom vi, enligt J, hade tvättid på onsdag(på själva avresedagen). Det hela gjorde att han fick handla underkläder för ca 1200kr.

Döm om min förvåning(inte!) när jag kom ner till tvättstugan och upptäckte att vi hade tvättid i måndags. I måndags när J fortfarande var hemma.

Efter nästan fem år tillsammans så blir jag inte längre förvånad. Bara att boka om tvättiden och bära upp allt.

När jag berättade det hela för J så sa han att det ändå var bra med 10 par nya kallingar och sju par nya strumpor. Det är min kille det, han ser alltid ljust på saker och ting… Dessvärre är han tillsammans med en snål jäkel som grämer sig å hans vägnar.

Det var säkert det Gud hade i åtanke när han parade ihop oss, han ville skapa lite jämvikt. Slösa möter snåla, solen möter molnen, glader möter butter. Lite så.

Posted in Livet
Share this post, let the world know