I vår kyrka finns inga vaser i bänkraderna och det vållar oss lite bekymmer. Kyrkan är mörk och behöver ljusas upp med lite blomster men hur löser man det på ett ekonomiskt sätt?
Martha Stewart har en idé som ju lätt kan genomföras med svenska sommarblommor. Men då ska någon plocka blommorna också…

Tips någon?

Posted in Livet
Share this post, let the world know

  • Caroline

    Varken ni eller gästerna kommer minnas något av dekorationerna ändå. Fokus hamnar ju på er och den högtidliga stunden. Just pyntet i kyrkan had ejag absolut kunnat vara utan. Sällan jag minns vad det var pyntat med när jag varit på bröllop heller… Men om ni ändå vill pynta kanske gröna kvistar av något slag i marthas variant kan funka: lättare att få tag på, men ändå en somrig effekt: tänk på brittiska bröllopet!

  • Amalia

    Carolines tips va ju bra. Jag kommer ju ner redan på fredagen, så jag hinner ju plocka nåt då. Tänkte först om jag skulle plocka nåt hemma hos oss, men det kanske inte håller sig till lördagen. /Amalia