image

Det måste vara en bra rubrik om chefen läser bloggen….

Jag har nyss landat, man vet att man har kommit till skåne när det luktar svinpoop när man stiger av planet….

Jag har tillsammans med mina chefer och en kollega varit på utbildning i revenue management och vi har haft så jäkla roligt! Utbildningen var toppen och sällskapet var ännu bättre, vi har skrattat så mycket!

Jag vill passa på att be om ursäkt för min frånvaro både här och för mina vänner. Der känns som jag försummar er.Bästa T väntar på ett sms, likaså syster L och Jess, och syster E på samtal och flera väntar på datum för att hitta på roligheter, fikor och middagar och jag hinner inte ens boka in det. Men jag tänker på er, det ska ni veta!

Nu blir det sängen, god natt på er!

Posted in Livet
Share this post, let the world know