image

Det känns som det hänger på en skör tråd att jag ska få hem min J imorgon. Han ska landa samtidigt som askan ska dra in över västkusten (aka bästkusten). Han landar ju visserligen i Danmark och status där har jag inte fått tag i. Någon som vet?

Jag vet inte vad jag gör om jag inte får hem honom imorgon. Troligtvis köper jag läget för det är inte så mycket annat man kan göra när naturen säger sitt, men i alla fall.

Idag har jag tränat. Inga mer cheese twisterz för mig inte, nu är det bröllopsformsjakt igen. Fast enligt min filosofi är det bra för själen med cheese twisterz och både kropp och själ måste ju få sitt. Fortsättning följer i intagandet av de gyllene skruvarna.

Jag är besatt. Jag märker det när jag läser texten ovan men strunt samma.

Vi har viktigare saker att avhandla, min orkidé blommar! Okej, vår, men J bidrar inte till dess överlevnad så den känns mer som min. Hoppas han är bättre på barn än blommor…Nu tappade jag tråden.

Jag är uppe i varv för min kärlek kommer hem. Skönt att få känna så efter fyra och ett halvt år. Lyckos mig. Eller lyllos mig. I Västerås kunde man säga både lyllos och lyckos…Nu tappade jag tråden igen. Jag lägger ner för idag, sov gott!

Posted in Livet
Share this post, let the world know