• Caroline

  Det är väl inget att hålla på, de är ju superfina! Bara att beställa och skicka tillbaka om de inte funkar. Brandos har väl till och med fria returer?

  Och så var det det här med kommentarerna igen: ursäkta att jag tjatar, men det känns så synd om du går miste om kommenterarer för att det krånglar. Vet inte om det bara är jag som har krångel eller om det är något med sidan? Det är oftast segt och att man får vänta länge, men igår ggick det inte alls…

 • Karin

  Jag har också funderat på dessa skor och såg att det stod att klacken var 4,5 cm, men tyckte då att klacken verkade högre än så. Nu när jag var in på hemsidan så har de korrigerat klackhöjden till 8,5 cm!! Typiskt! Letar också efter snygga skor med läte lägra klack, max 5 cm. Jag ska ha en kortare klänning, strax under knät, så jag vill ju gärna hitta ett par snygga skor.
  Här är annars en webbsida i Norge med fina brudskor-fast lite dyrare.

 • Karin

  http://annajohnson.butikkenmin.no/
  Glömde klistra in länken till webbshopen i Norge… Sorry!

 • Karolina

  Hej Karin, tack för infon, sprang förbi dem i en affär och de var höga, jakten går vidare:)