image

Igår i Stockholm passade jag på att shoppa makeup till bröllopet. Förra helgen träffade jag Amalia som gjorde en provuppsättning på mig, jag blev så fin att J blev alldeles rörd. Vi gick också igenom hur makeupen ska vara på bröllopsdagen och jag fick i uppdrag att köpa mig en vattenfastmascara, läppstift och eventuellt någon ögonskugga som jag gillar. Jag gick lös fullständigt, som ni ser. Jag fick dessutom makeupen lagd av Smashbox och såg ut som en riktig partybrutta när jag mötte upp mina kollegor..

J drömde förresten en bröllopsmardröm i natt. Om jag förstod honom rätt så hade jag sett ut som en smärre trädgård i huvudet, överröst med blommor och så hade jag sett jätteledsen ut (Js absoluta mardröm). När vi skulle gå in så hade jag gått före honom så han fick springa ikapp mig. När han väl kom fram till altaret såg han att det inte var jag, han fick vackert smyga sig tillbaka genom en fullsattkyrka. Skönt att vakna efter den upplevelsen:)