image

Brizillatendenserna har suttit i hela helgen men eventuellt är jag nu påväg tillbaka till mitt vanliga jag igen.

Idag har vi nämligen bockat av en stor punkt inför bröllopet. En punkt som jag har försökt förmå J att hjälpa mig med i över ett år. En sak som fyllt J med skräck och undanflykter i över 365 dagar. Mig har punkten fyllt med stress som i sin tur åkallat bridezillan i mig. Att städa källaren och loftet. Men idag hände det, J tog tjuren vid hornen och besegrade sin rädsla för tomtar på loftet och troll i källaren. Äntligen har det blivit av och jag känner mig som en ny människa. Vi har åkt till tippen och skänkt gamla kläder till Myrorna, rensat och sorterat och nu är det ordning.

Nu tänker ni kanske att ni har missat punkten städa ett loft och en källare i era planeringskalendrar till ert bröllop? Eller undrar ni bara vad detta har för relevans i bröllopssammanhang?

Eftersom vi kommer ha folk boende i vår lägenhet under bröllopet så behöver loftet vara framkomligt. Och loftet kunde endast bli framkomligt om saker kunde flyttas ned till källaren. Och för att få plats med saker i källaren var vi tvungna att rensa.

Från en sak till en helt annan…

På väg genom stadsparken i Helsingborg finns en underbar rabatt som nu är fylld av lila och vita bollar. Hade varit så snyggt som bröllopsdekorationer! Det brukar jag säga varje år och varje år är det lika sant. Jag och J kommer nog få förnya våra löften för att förverkliga alla våra bröllopsideer.


  • Caroline

    Vi har sådana i trädgården, men tyvärr har jag upptäckt att de inte håller sig som bollar när man “plockat dem”, oavsett vad jag prövat… men kanske har du någon florist bland läsarna som kan tipsa om hur de skall behandlas? :)