image

God morgon vänner!

Det är så skönt att ha J hemma. Vi lyxade med en sovmorgon idag, så ska livet vara! J fick rosor när han kom hem igår. Han var på väg att köpa till mig med, men jag gensköt honom på stationen och övertalade honom att låta bli. Lyxproblem med för mycket blommor i huset.

Igår gick vi igenom planeringen fram till bröllopet och kom fram till att vi måste göra ALLT denna helg. Gott. Festprogram, placeringsskyltar, skor till oss båda, bestämma blommor till brudbuketten, vigselprogram, prova tårta, köpa ljusstakar, göra alla kyrkodekorationer, städa loftet så att vi kan ha gäster där vilket i sin tur betyder att vi måste städa källaren för att få plats med allt från loftet där. Osv.

Med en J som har jobbat 14 dagar på raken och ska på ölmässa på fredag. Ha ha ha.

Posted in Livet
Share this post, let the world know