image

Jag har berättat om Js bilbesatthet va? Varenda kväll i snart ett halvår har J visat mig bilannonser när vi ska sova.

Det har vanligtvis gått till så att jag har släckt min lampa och just då när jag har lagt mig till rätta har J sagt “du, kolla in den här bilen”. Och jag har vänt på mig och kikat på bilen som allt som oftast har sett ut som vilken annan bil som helst.

När jag tröttnade på denna sömntortyr sa jag till honom att han skulle ta fram en kalkyl på bilen och lägga upp en plan för bilköpet. Då blev han alldeles till sig och biltittandet ökade i frekvens.

Nu har han då gått och hittat en riktig pärla men har jag fått se kalkylen? Har han lagt fram den ekonomiksa planen? Nej, istället är det jag som får agera krispsykolog till mitt vrak till kille och guida honom i vad han ska ta sig till för att få sin bil. Vår bil. Jag säger då det. Skönt när affären går igenom, då kanske jag kan få sova i lugn och ro igen.

Posted in Livet
Share this post, let the world know